Carlos Santana està considerat un dels millors guitarristes del món i el concert del Festival de Peralada d'aquest dissabte serà l´únic que farà a l´estiu musical de Catalunya. El seu so genuí i inimitable expressa un nivell de passió i de soul equivalent a la càrrega sònica i llegendària de la seva guitarra.

Els seus directes són autèntiques lliçons vitals que volen transmetre al públic llum i optimisme. Santana es va donar a conèixer al panorama musical a la dècada dels anys 60 i des de llavors els seus èxits s´han anat succeint, sense pausa, arreu del món.

Els seus fans arribaran aquest dissabte a l´auditori del Festival de Peralada per viure una màgica nit de rock i de molt Santana de la mà de l´autor de grans cançons com Sacrific, María María, Corazón Espinado, Samba pa ti, Europa o Oye como va, amb la seva gira Divination Tour .

A Divination Tour, Santana ofereix un dels seus millors espectacles amb jocs de llum que acompanyaran els ritmes musicals de la banda des del rock, al soul, el jazz, el funk, llatins, el rap i el reggae. Músiques de tot el món amb un segell personal molt característic.

La banda Santana arriba a Peralada amb la promesa d´ una divina experiència digne de viure almenys un cop a la vida.