27 de juliol de 2018
27.07.2018

La utilitat de la intuïció, a "L'ofici de viure"

Aquest diumenge, 29 de juliol a les 00.30, TV3 emet el capítol dedicat a "Cultivar la intuïció"

27.07.2018 | 18:54
La utilitat de la intuïció, a "L´ofici de viure"

Aquest diumenge, 29 de juliol, a les 00.30, TV3 emet el capítol dedicat a "Cultivar la intuïció" del programa "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez, sobre la utilitat del coneixement immediat a l'hora de prendre decisions.

Tres especialistes diferents expliquen com es pot cultivar la intuïció. El catedràtic Rafael Bisquerra, col·laborador com a director en diversos màsters i postgraus de la Universitat de Barcelona i un dels pioners en l'àmbit de l'educació emocional, afirma que la intu­ïció no sempre és útil per prendre decisions.

En canvi, el filòsof i perfumista Idili Lizcano explica, des de la Garrotxa, com elabora els seus olis essencials només a partir de la intuïció, que ell, mestre budista, considera sagrada.

Per últim, des de l'Escala, la doctora en Belles Arts, professora de meditació i fundadora i directora de l'IDeiA (Institut Diàlegs i Indagació Apreciativa), Míriam Subirana, assegura que la intuïció és una brúixola per anar per la vida.

"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual, amb Gaspar Hernàndez a la direcció i presentació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema