Durant l'estiu els més petits de la casa tenen un temps lliure que intentem ocupar com a millor podem. Les vacances, les excursions, la platja o la piscina estan molt bé, però, què passa durant les tardes de pluja?

El cinema és sempre una bona opció, encara que moltes vegades no tens ni idea del que et trobaràs a la cartellera. Si no vols anar al cinema a cegues, i aprofitant l'estrena aquest 13 de juliol de 'Hotel Transilvania 3', et portem una sèrie de pel·lícules que els nens no s'han de perdre aquest estiu.'Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas'

La família de monstres més estimada entre els nens d'avui dia s'embarca en un creuer de luxe perquè Drac, per fi, pugui descansar. Però el que semblaven unes vacances d'allò més divertides es converteixen en tot un malson quan Mavis descobreix que el seu pare s'ha enamorat de la misteriosa capitana del vaixell, qui amaga un fosc secret que podria acabar amb tots els monstres.

'El malvado zorro feroz'

Una guineu incapaç de fer por a ningú té la «gran» ocurrència de caçar ous de gallina per incubar i després menjar-se als pollets. Però en néixer, aquests creuen que la guineu és la seva mare i l'animal acaba encapritxant amb ells. Una premiada pel·lícula que farà les delícies de nens i grans tot i que es va estrenar fa una mica més d'un mes.

'Superagente canino'

Max, un fer rottweiler policia, investiga costat del seu company humà Frank el segrest d'un petit panda per part d'una xarxa de tràfic d'animals. Segons les seves últimes indagacions, aquest colla podria haver acabat en un concurs de bellesa canina. Una pel·lícula plena d'humor, perfecta per veure en família, que es va estrenar el passat 22 de juny.

'Luis y los alienígenas'

Des de finals de juny els més petits poden gaudir a les sales de cinema d'aquesta cinta alemanya que exalça valors com la companyonia i l'amistat. Explica la història de Luis, un nen de 11 anys que fa amistat amb tres adorables alienígenes que s'estavellen contra casa.

'Los Increíbles 2'

Que ja s'hagi convertit en la pel·lícula d'animació de la història dels Estats Units diu molt d'ella. Però els fans espanyols de la família Parr hauran d'esperar fins al pròxim 3 d'agost (algunes sales de cinema avançaran un dia l'estrena) per veure l'esperada seqüela. Aquesta vegada, Bob decideix quedar-se a casa per tenir cura de Violet, Dash i del nadó Jack-Jack, que descobreix els seus superpoders. Però la seva missió de portar una vida «normal» se'n va en orris quan apareix un nou vilà a la ciutat.

'Los Futbolísimos'

El fenomen literari de Roberto Santiago arriba a la gran pantalla de la mà de Paramount Pictures Spain. Pakete i Helena són dos membres de l'equip de futbol infantil de Soto Alt que decideixen investigar, juntament amb altres amics, l'increïble misteri dels àrbitres que es queden adormits en els partits. Estrena el proper 24 d'agost.

'Christopher Robin'

Winnie The Pooh torna a la gran pantalla en la versió més real. En aquesta pel·lícula Ewan McGregor dóna vida a Rob, el nen que vivia aventures en el Bosc dels Cent Acres i que ara s'ha convertit en un home de negocis sense rumb. Un dia rep la visita de l'ós Pooh per recordar que aquest alegre nen encara existeix al seu interior. Els fans de Pooh i de la resta d'animals de peluix hauran d'esperar fins al proper 31 d'agost per veure la pel·lícula.