Loteria de Catalunya ha incorporat les sèries de la Loto Ràpid al catàleg de jocs disponibles en línia, dins de l'estratègia de potenciar l'aposta per la digitalització i per ampliar els canals de comercialització dels seus productes. Així, la Loto Ràpid ja es pot comprar a través del web i també des de l'aplicació de Loteria de Catalunya.

Les sèries de la Loto Ràpid es caracteritzen per la seva facilitat i per l'obtenció de premis immediats. Actualment la Loto Ràpid compta amb 11 sèries disponibles en línia, dividides en diverses categories de premis: hi ha sèries d'un euro (Pòquer, Creu i Ratlla, Sort i El Gat Afortunat), de dos euros (Diana, Barça, Dolça Sort, Xip-Xap), tres euros (Fruita amb Premi) i de cinc euros (Pluja de Diners i Diamant). Depenent del preu de les sèries, les categories de premi oscil·len des dels 2.500 euros, en sèries d'un euro, fins als 100.000 euros de les sèries de 5 euros.

Fins a quatre jocs en línia de Loteria de Catalunya

Amb la incorporació de la Loto Ràpid, ja són quatre els jocs de Loteria de Catalunya que poden jugar-se a través del web i també des de l'aplicació. Els altres jocs són la Lotto 6/49 (amb un pot de més de 7 milions d'euros), el Trio i La Grossa, amb sortejos per Cap d'Any i per Sant Jordi.

Aplicació de Loteria de Catalunya: gratuïta i amb versions en català i castellà

La descàrrega de l'aplicació de Loteria de Catalunya és totalment gratuïta i està disponible per a dispositius Apple i Android. Segons l'idioma establert al mòbil, apareixeran les versions en català o en castellà.

Loteria de Catalunya destina tots els seus beneficis a programes socials a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Per llei, els beneficis van a programes per a la infància i l'adolescència, la gent gran o les persones amb discapacitat.