19 de març de 2018
19.03.2018
Roses

Lluís Homar es posa el nas de Cyrano al Teatre de Roses

L'obra és una adaptació del clàssic d'Edmond Rostand reescrita i dirigida per Pau Miró

19.03.2018 | 12:48
L'actor Lluís Homar.

Aquest dissabte, 24 de març, a les 21.00 hores, el Teatre Municipal de Roses acull la representació de l'obra "Cyrano de Bergerac", interpretada per Lluís Homar i dirigida per Pau Miró. Les darreres entrades disponibles estan a la venda a www.rosescultura.cat

Després de posar-se a la pell de tots els personatges de Terra Baixa i triomfar arreu del país, Lluís Homar torna per posar-se el nas d'un dels soldats poetes més famosos de la història del teatre: Cyrano de Bergerac. L'obra és una adaptació del clàssic d'Edmond Rostand reescrita i dirigida per Pau Miró.

Aquest cop, però, Homar no interpreta tots els papers de l'auca, està acompanyat de quatre actors més i, de nou, amb una banda sonora d'excepció: les cançons de Sílvia Pérez Cruz. El muntatge, farcit d'emoció i molt de romanticisme, va ser estrenat en la darrera edició del festival Temporada Alta.

Guardonat amb el Premi Butaca al Millor Actor de Teatre 2017, per la seva interpretació de Ricard III, Lluís Homar torna a posar-se en la pell d'un personatge clàssic, Cyrano de Bergerac, el cèlebre personatge nassut d'Edmond Rostand, tan encertat amb la seva espasa com en la rima dels seus versos.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA


Autor: Edmond Rostand
Traducció: Albert Arribas
Direcció i dramatúrgia: Pau Miró
Intèrprets: Lluís Homar, Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat i Àlex Batllori
Adjunt a la direcció: Oscar Valsecchi
Espai escènic i vestuari: Lluc Castells
Il·luminació: Xavier Albertí i David Bofarull
Composició musical: Sílvia Pérez Cruz
So: Damien Bazin
Caracterització: Eva Fernández i Lluc Castells
Producció: Temporada Alta 2017 i Lluís Homar
Entrada: 15 €
Durada: 140 minuts

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook