Aquest dissabte, 24 de març, a les 21.00 hores, el Teatre Municipal de Roses acull la representació de l'obra "Cyrano de Bergerac", interpretada per Lluís Homar i dirigida per Pau Miró. Les darreres entrades disponibles estan a la venda a www.rosescultura.cat

Després de posar-se a la pell de tots els personatges de Terra Baixa i triomfar arreu del país, Lluís Homar torna per posar-se el nas d'un dels soldats poetes més famosos de la història del teatre: Cyrano de Bergerac. L'obra és una adaptació del clàssic d'Edmond Rostand reescrita i dirigida per Pau Miró.

Aquest cop, però, Homar no interpreta tots els papers de l'auca, està acompanyat de quatre actors més i, de nou, amb una banda sonora d'excepció: les cançons de Sílvia Pérez Cruz. El muntatge, farcit d'emoció i molt de romanticisme, va ser estrenat en la darrera edició del festival Temporada Alta.

Guardonat amb el Premi Butaca al Millor Actor de Teatre 2017, per la seva interpretació de Ricard III, Lluís Homar torna a posar-se en la pell d'un personatge clàssic, Cyrano de Bergerac, el cèlebre personatge nassut d'Edmond Rostand, tan encertat amb la seva espasa com en la rima dels seus versos.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Autor: Edmond Rostand

Traducció: Albert Arribas

Direcció i dramatúrgia: Pau Miró

Intèrprets: Lluís Homar, Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat i Àlex Batllori

Adjunt a la direcció: Oscar Valsecchi

Espai escènic i vestuari: Lluc Castells

Il·luminació: Xavier Albertí i David Bofarull

Composició musical: Sílvia Pérez Cruz

So: Damien Bazin

Caracterització: Eva Fernández i Lluc Castells

Producció: Temporada Alta 2017 i Lluís Homar

Entrada: 15 €

Durada: 140 minuts