Roses

La companyia Txo Titelles homenatja el món del circ i de les varietats a Roses

Optimist programa l'espectacle 'Armando Rissotto' al Teatre Municipal aquest diumenge

30.01.2018 | 13:38
Els titelles prenen una vida singular

Aquest diumenge 4 de febrer, la programació de teatre infantil i familiar que ofereix mensualment el Teatre Municipal de Roses a través de l´associació Optimist, proposa un espectacle de titelles que homenatja el món del circ i les varietats. La Companyia Txo Titelles oferirà el seu espectacle "Armando Rissotto", farcit d´invents i mecanismes, barrejats amb tendresa, màgia i poesia.

Armando Rissotto és un vellet sensible i amant de la bona cuina, que segueix fidel al seu càrrec de mosso de pista, director, presentador i tot el que faci falta. Per donar un toc original al seu espectacle de varietats, decideix presentar-lo com si fos la carta d´un menú exquisit. Els artistes que apareixen a la pista són els ingredients adequats per a la creació d´aquest menú tan especial.

Els personatges desfilaran mostrant les seves habilitats, proeses i rareses, genialitats i destreses. Aquesta desfilada és presentada i amenitzada per una còmica i caricaturesca veu en off. El ritme de l´espectacle passa de tranquil, a animós, trepidant ma non troppo, allegreto, relaxant, sempre marcat pel caràcter i energia de cada un dels seus protagonistes.

L´espectacle s´iniciarà a les 12 hores. El preu de l´entrada és de 5 €.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook