Sense encara haver acabat de pair els torrons, els llersencs ja tornen a enfilar-se al cavall de la gresca. Ho fan amb la festa major d´hivern que, durant tot aquest cap de setmana, els permetrà seguir desconnectant i divertint-se amb teatre, música i molt de ball.

Sens dubte, un dels pols d´atracció de la festa serà la visita que els farà diumenge l´orquestra Maravella, una formació que està en camí de celebrar els setanta anys de la seva fundació. Creu de Sant Jordi el 1997, l´orquestra Maravella és sinònim d´elegància i qualitat dins el món de les orquestres. Com explica la regidora de Cultura, Felisa Llorente, ja l´any passat van programar-los i l´expectació que es va generar va ser espectacular. "Van agradar molt i van atraure moltíssima gent", comenta Llorente. En aquest sentit, l´orquestra té previst obrir la tarda de diumenge, a partir de 2/4 de 5, interpretant sardanes i, a les 6, oferir un concert i, tot seguit, un ball al pavelló municipal.

Entrega de les entitats

Aquest no és l´únic espectacle musical. El mateix diumenge a les 12 del migdia, els Cantaires de Llers actuaran durant l´ofici solemne, fent-ne el tradicional acompanyament. Aquesta entitat no és l´única que col·labora amb la festa. Dissabte, a les 6 de la tarda, el grup de teatre Els Comediants de Llers tornaran a pujar a l´escenari per representar, de nou, la comèdia Ell i Ella, de Nicasi Camps, que estrenaren la primavera passada amb molt d´èxit i que ja han escenificat a Navata i Cistella. Llorente, que també forma part de la companyia, assegura que és una comèdia "molt divertida" i que tothom està convidat a veure-la gratuïtament. El grup, que ja fa una dècada que està en moviment, està integrat per una vintena d´actors i solen estrenar una obra a l´any. La regidora ha volgut destacar l´entrega dels veïns del poble per organitzar activitats. "Tot ens ho fem nosaltres, tothom col·labora, tothom ajuda", diu. La festa també inclourà un espectacle infantil amb Jordi Patxeco, dissabte a les 12 del migdia al centre recreatiu.