La ruta gastronòmica empordanesa -organitzada per la Cuina del Vent, La Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà- continua els Sopars Maridats aquest divendres, 26 de maig, amb dues noves propostes que portaran fins a la comarca del Baix Empordà. D’una banda, el restaurant Terramar, de Llafranc. maridarà els seus plats amb els vins de Castell de Peralada, mentre que el celler Martí Fabra, de Sant Climent Sescebes, entrarà en acció, al restaurant Mas de Torrent.

Una invitació a gaudir de la gastronomia

en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Enguany es duran a terme un total de 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula.

La marca de garantia Productes de l’Empordà és gestionada pels consells comarcals del Baix i de l’Alt Empordà. Les condicions que hauran de complir els productes que gaudeixin de la marca de garantia és presentar una garantia de qualitat, segons un reglament d’ús específic per a cada producte adherit a la marca; ser produïts o elaborats de la forma típica de l’Empordà; tenir un volum de producció suficient de manera que es puguin trobar correntment en el mercat català i que, com a mínim, puguin respondre a una demanda permanent als municipis de l’Empordà.