Un grup de pirates informàtics han aconseguit fer-se amb la propera pel·lícula de Disney 'Pirates del Carib 5: La venjança de Salazar'. Els hackers demanen una enorme quantitat de diners als estudis i exigeixen, a més, que sigui ingressat a Bitcoin. Disney, per la seva banda, s'ha negat a això i actualment està treballant amb l'FBI.

Segons informa Deadline, Bob Iger -director executiu de Disney- va ser qui va avisar els treballadors d'ABC de l'incident, tot i que no va revelar quin era el títol de la casa que havia 'segrestat'. Les fonts de Deadline han confirmat que es tracta de la cinta que protagonitzen Johnny Depp, Orlando Bloom i Javier Bardem.

Hector Monsegur, director de Rhino Security Labs, hacker i actual conseller de l'FBI, ha declarat que "atribuir el delicte és el més difícil per l'FBI ..." Gairebé impossible perquè tens diversos hackers de tot arreu del món que tenen diverses tècniques per amagar el seu rastre a la xarxa ", ha dit. a més, Monsegur explica que" el hacker pot ser egipci i utilitzar programari rus i fer semblar que la seva identitat és russa, però en veritat no ".

La fallada en la seguretat no seria responsabilitat de Disney, que disposa d'un bon sistema de seguretat, segons Monsegur, sinó de les petites productores i distribuïdores que no tenen un gran pressupost per invertir en el seu sistema.

No és la primera vegada que té lloc un fet així. Recentment la plataforma del streaming Netflix va ser víctima d'alguna cosa similar quan van ser filtrats deu episodis de 'Orange Is The New Black'. Netflix, igual que la productora de Walt Disney, es va negar a pagar als pirates.

L'estrena, el 26 de maig

Tot i que 'Pirates del Carib' no s'escapa de la polèmica, la data d'estrena es manté. El 26 de maig arribarà la nova aventura en què el Capità Jack Sparrow (Depp) haurà de fugir d'un exèrcit de fantasmagòrics pirates liderats per la seva antiga némesis, l'aterridor Capità Salazar (Bardem) que s'escapen del Triangle del Diable decidit a matar tots els pirates que solquen els mars. L'única esperança de sobreviure per al Capità Jack resideix en la recerca del llegendari Trident de Posidó, un poderós artefacte que permet controlar els mars a qui el posseeixi.

Al costat de Depp, Bardem, i Bloom completen el repartiment de 'Pirates del Carib: La venjança de Salazar' Kaya Scodelario ( 'El Corredor del Laberint' i la sèrie britànica 'Skins'), Brenton Thwaites ( 'Malèfica' 'The Giver' ) i Golshifteh Farahani ( 'la Pedra de la Paciència', 'Exodus: Déus i Reis'). A més, torna el guanyador d'un Premi de l'Acadèmia Geoffrey Rush com Barbossa, Kevin R. McNally com Joshamee Gibbs i Stephen Graham com Scrum.