El dia de la Santa Creu és el dia de les Creus de Maig, una tradició molt arrelada on, enguany, s'han inscrit vint-i-quatre entitats, set més que l'any passat.

Des de primera hora d´aquest matí, el jurat qualificador s´ha desplaçat pels diversos punts del municipi en què estaven instal·lades les creus per a valorar-les. A les sis de la tarda, a la sala de l´Erato, s´ha conegut el seu veredicte, cinc premis i una menció especial. El Millor Disseny ha estat guanyat per l´AAVV Turó Baix; la Millor composició floral, per l´AAVV Rally Sud; la Més tradicional, l´AAVV Eixample; la Més original, l´ha guanyat el Castell de Sant Ferran; la Daliniana, ha estat per a la representant de Sant Vicenç de Paül; i la Més popular, per l´INS Ramon Muntaner. A més, s´ha atorgat una menció especial del jurat a la Clerch i Nicolau

La novetat és que, per facilitar-ne la visita, durant tot el dia han circulat dos trenets turístics a disposició del públic des de la part alta de la Rambla.

Els premis es van entregar a la seu de la societat Coral Erato juntament amb el premis del Concurs de Decoració de Pastissos i galetes.