13 de abril de 2017
13.04.2017
Castelló d'Empúries

Un centenar d'actors de Castelló d'Empúries representen el Via Crucis

L'escenificació que canvia de recorregut està plenament consolidada dins els actes de Setmana Santa

13.04.2017 | 18:16
Imatge del Via Crucis de l'any passat

Després de la representació de la Passió a la plaça del Club Nàutic d'Empuriabrava aquest Dijous Sant, aquest divendres a les 19.30 h, té lloc una edició més del Via Crucis Vivent, una escenificació que s'ha consolidat plenament dins el calendari de propostes de Setmana Santa. La representació  transcorrerà pels carrers i places del centre històric de la vila, que enguany canvia de recorregut per portar-lo cap a altres barris del poble, carrers més estrets, pujades que simulin el camí que va fer Jesús a Jerusalem, explica el director de l'obra Francisco Morote: Enguany se sortirà de la Plaça de la Basílica.

Els assajos comencen habitualment el mes de febrer per tenir-ho tot a punt per Setmana Santa. Aquesta obra la porten a terme veïns de Castelló d'Empúries, un centenar d'actors on s'inclou la participació dels Manaies.

Aquests actes de representació dels últims dies de la vida de Jesucrist són organitzats per l'Associació Via Crucis Castelló d'Empúries, que compta amb la participació dels Manaies de Mieres i la col·laboració de l'Ajuntament i la Basílica de Santa Maria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook