La festa del Carnaval s´allarga encara a alguns municipis de la comarca com és el cas de Fortià, on l´alegria i la festa surt al carrer amb una rua aquest dissabte, que tindrà com a punt d´arrencada la plaça de l´Església, a les cinc de la tard.a Posteriorment, hi haurà un espectacle d´animació infantil amb El Pot Petit, al Centre Agrícola, on aquest any el Carnaval del poble viurà una activitat molt especial, dins la festa més boja de l´any. Es tracta de recuperar la desfilada per una passarel·la infantil que premiarà la millor disfressa de grup, la més original i la més divertida", ha explicat l´alcalde del municipi, Francesc Brugués, que recorda com aquesta activitat, que generava molta expectació dins el Carnaval, no es feia des de fa 25 anys.

El jurat que triarà entre totes les millors disfresses seran membres de les entitats del poble, de l´Ajuntament i del grup d´animació El Pot Petit. Els premis seran vals en material per als nens. En acabar, se servirà una xocolatada entre tots els assistents, petits i grans.

La gresca encara continuarà al poble amb la proposta de Carnaval per als més grans. Així, l´activitat es reprendrà a 2/4 de 12 de la nit amb un concert a càrrec de Coi Els Montgrons i Adrià Giner Dj.

Un Carnaval molt familiar

El Carnaval de Fortià està organitzat per l´Ajuntament del poble i per l´Associació de Mares i Pasres de l´escola Teresa de Pallejà. Tots els actes es realitzaran al Centre Agrícola i Social i són amb entrada lliure, ha explicat l´alcalde.