El Carnaval de l'Escala arriba amb activitats programades des de dissabte fins dilluns i amb un total de 1.140 persones inscrites a la gran rua de de diumenge.

Un total de 18 colles (17 amb carrossa) s'han apuntat per participar a la rua d'aquest any. El Carnaval, però, es posa en marxa demà dissabte amb la cercavila de disfresses infantil (16h), seguida de xocolatada popular i ball d'animació infantil amb País de Xauxa. Dissabte al vespre (23h) és el torn del ball de disfresses, que comptarà amb disco mòbil i l'animació de la popular Orquestra Maribel. Una de les novetats d'aquest any és que la comissió de Carnaval ha organitzat un concurs i premiarà la disfressa més divertida de forma individual i en grup, que passi per la zona de fotografia que hi haurà a la Sala Polivalent durant el ball.

El diumenge és el torn de la gran rua de Carnaval, que sortirà de la zona de l'aparcament de Can Parals (avinguda Girona), a les 11h del matí. El recorregut serà com el de l'any passat, per l'avinguda Ave Maria, el passeig, carrer Llevant i camí Ample. Com és tradicional, després hi ha el dinar per a les carrosses i comparses participants i un nou ball (16h), en aquesta ocasió amb el grup Removida.

La festa es tanca el dilluns amb el dinar de germanor i el ball de fi de Carnaval, amb el grup Què Tal.