Divendres, a les 20h, Llibres Low Cost presenta a Figueres el llibre "Menja't el tarro" de Marta Verges (editat per Cossetània Edicions). Són 60 receptes vegan-friendly, per preparar en tarros i perquè el lector s´emporti l´alimentació saludable allà on vulgui

L'acte serà presentat per la doctora Maria Antònia Bonany i l'autora, Marta Vergès. Durant l´acte, s´elaborarà en directe una de les receptes del llibre i també se sortejarà el tarro entre els assistents a l´acte. Aliments naturals, vitals, ecològics i convenients, aquells que vénen directament de la terra, en són el seu al·licient únic i indiscutible. Els aliments vius són la base de la filosofia culinària de l´autora. "Es tracta d´una dieta que fa reviure el consum dels vegetals primaris en el seu estat més pur. Ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys, són lliures de gluten i ens ajuden a nodrir i enfortir cadascuna de les nostres cèl·lules. És, també, una dieta que ens enllaça amb els nostres orígens, amb el camp i la terra. Una cuina acolorida, vibrant, creativa i sostenible, que propugna el respecte pels animals, l´agricultura local i la vida mateixa".

Vergès va estudiar Ciències de la Informació a la UAB, però la seva passió sempre ha estat la nutrició, la salut i la medicina alternativa. S´ha diplomat en diferents teràpies naturals. És instructora i graduada Xef Rawfood per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Monica (Califòrnia), i màster en Coaching i PNL per l´Institut Gestalt. És, també, Tècnic Especialista en Dietètica i Nutrició.