'Costa Brava. Glam & Click' és una mostra fotogràfica que recull el pas d'estrelles del cinema, futbolistes, aristòcrates i altres personatges famosos per la Costa Brava atrets pel paisatge, l'oferta gastronòmica i també per festivals convertits en referència internacional, com ara el de Cap Roig. La mostra, que s'instal·larà aquest dissabte a la Casa de Cultura de Llançà i hi restarà fins al 5 de març, documenta el glamur de la Costa Brava a través de 101 fotografies d´EFE i sota la mirada de Google. John Wayne, Elizabeth Taylor, Walt Disney, Rock Hudson, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Salvador Dalí, entre molts d´altres, formen part dels famosos que han visitat el litoral gironí i el seu entorn des de la dècada dels 50 fins al moment actual.

El relat en què cadascun d´aquests moments s´inscriu s´ha concebut com un divertimento a partir d´una eina del segle XXI com és Google: què passa si escrivim el nom d´aquests personatges i fem una cerca; quants resultats hi apareixen. El fet que el futbolista Leo Messi, una icona mediàtica mundial, sigui present tothora a les notícies d´actualitat fa pensar que és el número 1 en aquesta classificació tan particular, però la realitat és que John Wayne o Elizabeth Taylor el superen.

Aquest recorregut a través d'instantànies fetes per periodistes de l'Agència EFE presenta una fórmula innovadora. Les fotografies incorporen un codi QR que permet als visitants obtenir informació complementària amb el mòbil.