Amb la imminent celebració del Carnaval de Roses, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses impulsa la cinquena edició de la campanya preventiva 'Per Carnaval no tot s'hi val', orientada a informar i conscienciar joves i població en general, entorn als perills que comporta el consum d'alcohol i drogues. Enguany la campanya també s'esten a altres municipis com Castelló d'Empúries, Vilafant i la Jonquera on es faran també xerrades en un petit format.

Amb la present edició, Roses continua apostant per mirar de cara la problemàtica que suposa l'augment del consum i l´abús d´alcohol i drogues per part de la població juvenil en la nostra societat, i molt concretament pel que fa als canvis d´hàbits d'aquests consums entre els adolescents. Així, doncs, s'ha fet ús del format audiovisual per donar veu als joves rosincs i deixar-los que s'expressin. La producció de l'spot d'enguany, on diversos joves parlen, ja es difón pel canal youtube del Car Jove i per diferents xarxes socials.

També la web creada per la campanya ha renovat continguts. A més, es repartiran 10.000 pulseres amb el logo de la campanya que es podran obtenir al CAR, la biblioteca, l'Ajuntament, la piscina municipal i l'Oficina de Turisme. El punt culminant seran les sessions al Teatre Municipal el proper dijous 16 de febrer dirigides a alumnes de tercer i quart d'ESO i de batxillerat, a banda dels cicles formatius.