Llançà celebra aquest dissabte la segona edició de l´Street Food Winter amb una presència més àmplia de restaurants, a l´Envelat del Mercat de la Vila, espai ja condicionat per celebrar-hi part de les activitats de la festa major que s´ha celebrat al municipi i que acollirà ara aquesta cita amb la gastronomia local.

Aquesta activitat, que ja es va fer amb èxit l´any passat, és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l´Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu és oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística. "L´Street Food Winter ha ampliat el nombre de restaurants, fins a 8 locals, i això fa que s´hagi consolidat el projecte" apunta el regidor de Promoció econòmica i turisme, Joan Carles Mora. "Tot va començar en època d´estiu i vam pensar ampliar-ho a l´hivern ­l´any passat, la iniciativa va ser un èxit i aquest any repetim".

El format és el mateix: l´esdeveniment consistirà en una oferta de 14 tapes a càrrec de 8 establiments locals, les quals aniran acompanyades dels vins de la DO Empordà i de la cervesa de la Mar d´Amunt. Can Narra, el Talleret de Creps, Voramar, Carnisseria Josep, Bufet Costa Brava, Mediterrani, Lara i Hotel Gri-Mar són els restaurants que hi participen. Pel que fa als locals, hi seran presents en aquesta edició Glops, El carajillo, Can Liu, La Taverna del Pirata i El Run.

L´acte es dividirà en dues parts, la primera de 7 de la tarda a 11 de la nit, on s´oferiran les tapes i les degustacions de vi de diferents cellers i cervesa acompanyats de la música de jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques d´Anne Sea & The Platypus, i la segona, on alguns establiments del municipi oferiran copes per acompanyar la sessió musical de Radiocassette Night amb èxits dels anys 80 i 90, però també alguns del segle XXI amb els DJ´s Josep Serra i Carles Pujol.

Preus populars

El preu per la copade vi serà d´1 euro, i el preu de la tapa serà de 3,5 euros, el refresc i la cervesa es podran adquirir per 2 euros i la copa per 5 euros. També s´ofereix un forfet especial per tal de facilitar moltes cues, el qual es pot adquirir a l´Oficina de Turisme de Llançà.