Stranger Things és una de les sèries revelació de la graella televisiva. La ficció dels vuitanta de Netflix, ha guanyat el premi SAG a la millor actuació del repartiment.

L'aclamada sèrie familiar del popular servei de streaming va celebrar amb la felicitat improvisada i sense cauteles d'un nen el seu primer gran premi. Un guardó atorgat pel Sindicat d'Actors, la gala va ser l'escenari ideal perquè alguns intèrprets carreguessin contra les polèmiques polítiques de Donald Trump. Des d'un dels protagonistes de The Big Bang Theory fins al paternalista xèrif de Stranger Things, David Harbour, que ho va fer amb un inspirador discurs.

Encara que enmig de tota aquesta motivadora posada en escena, el moment més adorable va tornar a ser protagonitzat pels nens de Stranger Things, en aquesta ocasió la reacció més mediàtica va ser la de Winona Ryder. L'actriu va demostrar durant les paraules de Harbour un veritable ventall expressiu que, en un context tan seguit com aquell, sens dubte li serviran millor que qualsevol book de fotografies per trobar feina a Hollywood.

I és que la intèrpret va deixar tot un carrusel de postals facials a mode de reacció que serveixen per representar-nos universalment en alguns moments de la nostra vida. Des de l'admiració fins l'actitud protesta, passant per la sorpresa o la felicitat continguda. Gràcies per tant, Winona.