20 de gener de 2017
20.01.2017
40 Años
Roses

La segona edició de la Ruta de les Tapes de Roses, en marxa

L'esdeveniment es planteja com un circuit gastronòmic de tapes i vins de la DO Empordà

20.01.2017 | 12:37
En la 1a edició de la Ruta van participar 25 establiments.

L´Ajuntament de Roses organitzarà, entre el 31 de març i el 9 d'abril, la segona edició de la Ruta de les Tapes. La iniciativa, que va assolir un gran èxit de públic durant l'edició 2016, i que va comptar amb la participació de 25 establiments adherits, torna a oferir la campanya als restauradors de la població, per donar a conèixer la riquesa gastronòmica del municipi i la producció enològica de la DO Empordà.

Els bars i restaurants interessats a participar en la propera edició poden apuntar-se fins al 13 de febrer.

La Ruta de les Tapes es planteja com un circuit gastronòmic on els establiments adherits ofereixen la degustació d'una tapa preparada especialment per a l'ocasió, acompanyada amb una copa de vi de la DO Empordà, a un preu econòmic. Vilatans i visitants poden així conèixer durant deu dies les tapes i especialitats dels restauradors de la població.

Desestacionalització

Després dels bons resultats assolits en la passada edició, l'Ajuntament de Roses torna a apostar per aquest model, per promocionar la gastronomia rosinca i atreure visitants fora de temporada, en col·laboració amb el sector privat. Es vol dinamitzar econòmicament els establiments de restauració de Roses i oferir un atractiu al municipi, pensant en aquelles persones que hi viuen i també en aquelles que el visiten fora de la temporada d'estiu.

Els establiments interessats a participar poden presentar la seva inscripció (fitxa de participació i document d´adhesió) que poden trobar a l'apartat de l'Àrea de Promoció Econòmica de la web municipal, abans del dia 13 de febrer. La documentació es pot presentar presencialment a les oficines del número 1 del carrer Madrid, o bé a través del correu electrònic (promocioeconomica@roses.cat).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema