L'esperada nova temporada de 'Juego de Tronos' no arribarà a les nostres pantalles fins al proper estiu. Tot i que que els seguidors de la sèrie esperaven el seu retorn a l'abril, com ha estat habitual amb els lliuraments anteriors, HBO ha decidit posposar la seva estrena per mantenir la tensió al ja més que proper final de la reeixida ficció.

Però hi ha vida més enllà de 'Juego de Tronos'. Per a l'alegria dels més fanàtics, les sèries televisives segueixen apujant el nivell i arriben a les nostres pantalles autèntiques obres d'art. 'Legion', 'Westworld', 'Taboo', 'Sneaky Pete'... A continuació, et presentem cinc sèries d'alt nivell, que t'ajudaran a superar l'espera de les noves aventures de Ponent.

'Westworld'

El western dramàtic de ciència ficció confeccionat per Jonathan Nolan i Lisa Joy, que ja ha renovat per una segona temporada, va arribar el passat any a la HBO amb el cartell de ser la successora de 'Juego de Tronos'. Amb un final de temporada d'alt voltatge, la sèrie protagonitzada per Anthony Hopkins promet tornar a la graella televisiva trepitjant fort.

'Legion'

Basada en el còmic de Marvel escrit per Chris Claremont, 'Legion' arribarà a Espanya el dilluns 13 de febrer de la mà de la cadena FOX. La sèrie narra la història de David Haller, un jove turmentat que pot ser més que humà. L'actor britànic Donen Stevens, conegut pel públic gràcies al seu paper de Matthew Crawley a Downton Abbey (o com La Bèstia en la nova edició de 'La Bella i La Bèstia') és l'encarregat de donar vida a aquest personatge, amb un registre molt diferent al que ens tenia habituats.

'Taboo'

Aquesta minisèrie de luxe d'HBO ha estat creada per Steven Knigth ('Locke', 'Peaky Blinders') amb Tom Hardy ('Mad Max' 'Furia en la carretera', 'El renacido') com a protagonista. Ambientada a l'any 1814, explica la història d'un home al que es dóna per mort a Àfrica i torna a Londres completament canviat i amb una fortuna a la seva disposició. Una història de venjances, l'argument de la qual recorda al 'Conde de Montecristo', de vuit episodis de durada. Completen el repartiment dos exactors de 'Juego de Tronos', Oona Chaplin i Jonathan Pryce.

'Sneaky Pete'

"És com 'Breaking Bad' però a l'inrevés", així va definir l'actor Bryan Cranston aquesta sèrie. El que va ser el mític Whalter White a l'aclamada ficció d'AMC, ha creat per Amazon la sèrie 'Sneaky Pete' juntament amb David Shore. La ficció explica la història d'un estafador que adopta la identitat del seu company de cel·la després de sortir de la presó.

'Una serie de catastróficas desdichas'

La ficció basada en els best sellers internacionals de Lemony Snicket ha arribat a Espanya de la mà de Netflix. Protagonitzada pel guanyador de diversos premis Emmy i Tony Neil Patrick Harris, la sèrie narra la tràgica història dels germans Baudelaire, que viuen sota l'amenaça que el Comte Olaf, el seu malvat tutor legal, els llevi la seva herència.