El film basat en la saga de videojocs 'Assassin's Creed', protagonitzat per Michael Fassbender i Marion Cotillard, arriba als cinemes aquest divendres. La cinta se centra en Callum Lynch, un home que descobreix que és descendent d'una societat secreta d'assassins d'Espanya del segle XV a través de les memòries genètiques dels seus avantpassats. 'El joven Paulo Coelho' també arriba a la gran pantalla per construir un relat a partir de la vida de l'escriptor, font d'inspiració de les seves obres , com 'El peregrí' o 'L'alquimista'. El drama francopolonès basat en fets reals 'Las inocentes' i la pel·lícula 'Michelle y Obama', que recrea l'inici de la relació entre el president americà i la seva dona, completen la cartellera. Per als més petits, i coincidint amb les vacances de Nadal, la setmana porta els films d'animació '¡Canta!' i 'Pixi Post y los genios de la Navidad'.

'Assassin's Creed'

Justin Kurzel, director de 'Macbeth', repeteix el repartiment de protagonistes amb 'Assassin's Creed', protagonitzada per Michael Fassbender i Marion Cotillard. Inspirada en el cèlebre videojoc, la pel·lícula se centra en Callum Lynch, un home que descobreix que és descendent d'una societat secreta d'assassins d'Espanya del segle XV a través de les memòries genètiques dels seus avantpassats.

'¡Canta!'

La pel·lícula se situa en un món poblat per animals. Buster Moon és un elegant koala que regenta un teatre que està en hores baixes. Buster és un optimista nat capaç de fer qualsevol cosa per salvar el seu teatre. Per això, decideix organitzar el concurs de cant més important del món. Després de passar diverses etapes, queden cinc finalistes: un ratolí amb una veu suau que enganya tothom, un tímid elefant adolescent amb por escènica, una exhausta i sobrecarregada mare de 25 porquets, un jove goril·la mafiós que intenta trencar amb la seva família i un porc espí punk-rock que intenta desfer-se del seu arrogant nòvio i cantar en solitari. Els cinc arribaran al teatre de Buster convençuts que el concurs és l'oportunitat per a canviar radicalment la seva vida.

'Pixi Post y los genios de la Navidad'

Fa segles, el Fòrum dels Genis de Nadal va decidir expulsar un dels membres anomenat Monopolish per haver intentat acaparar tots els nens del món i convertir-se en l'únic geni. Monopolish es va amagar entre els humans i prepara, durant segles, un pla per venjar-se convertint tots els genis en anuncis comercials. Després de diversos intents, està preparat per al cop final. Els genis, però, no s'estaran quiets i prepararan també una sorpresa per a ell: Pixi Post, una jove elf, es converteix en la defensora del Nadal.

'El joven Paulo Coelho'

La cinta brasilera dirigida Daniel Augusto se centra en l'escriptor Paulo Coelho, que ha venut més de 165 milions de còpies de 30 llibres. Les seves obres s'han traduït a 80 idiomes i publicat a més de 150 països del món. 'El jovent Paulo Coelho' construeix un relat a partir de la vida de l'escriptor, font d'inspiració de les seves obres , com 'El peregrí' i 'L'alquimista'. Coelho va coquetejar amb la mort, es va escapar de la bogeria, va experimentar amb les drogues, es va sobreposar a la tortura i es va obrir a l'amor, sense renunciar mai al somni d'esdevenir escriptor.

'Assassin's Creed' i 'El joven Paulo Coelho' arriben als cinemes

'Assassin's Creed' i 'El joven Paulo Coelho' arriben als cinemes

'Belleza oculta'

Dirigida per David Frankel, 'Belleza oculta' narra la història d'un exitós executiu de publicitat de Nova York interpretat per Will Smith que, incapaç de fer front a la mort de la seva filla, es retira de la vida pública. Els seus amics idearan un pla dràstic per obligar-lo a afrontar la realitat i fer el dol d'una manera sorprenent i profundament humana. El repartiment el completen Helen Mirren, Kate Winslet, Keira Knightley i Edward Norton.

'Las inocentes'

Drama francopolonès dirigit per Anne Fontaine ubicat l'agost de 1945. Un monestir prop de Varsovia (Polònia) alberga un fosc secret. Mathilde Beaulieu és una jove metgessa enviada per la Creu Roja per garantir la repatriació dels presoners francesos ferits a la frontera entre Alemanya i Polònia. La sorpresa arriba quan descobreix que una part de les germanes del convent estan embarassades dels soldats de l'exèrcit roig. Mathilde haurà d'afrontar la situació i ajudar les germanes.

'Michelle y Obama'

La pel·lícula recrea l'estiu de 1989 a Chicago, en el qual el futur president dels Estats Units, Barack Obama, va tenir la primera cita amb la que acabaria sent la primera dama, Michelle. Dels productors d''El viaje más largo' i 'Hombres de honor' i interpretada per Tika Sumpter i Vanessa Bell, porta a la gran pantalla l'inici d'una relació d'una de les personalitats més influents del món.