El Festivalet Posta de Sol de Roses ha posat en marxa un concurs d’Instagram, per fer promoció de l’esdeveniment a les xarxes socials. Es poden publicar fotografies de les postes de sol de Roses i del Festivalet Posta de Sol amb l’etiqueta #postadesolroses i #visitroses a Instagram entre el 12 d’octubre i el 13 de novembre.

El premi a la millor fotografia d’una Posta de Sol serà una nit d’hotel per a dues persones en un hotel de Roses i el premi a la millor fotografia del Festivalet Posta de Sol (12 i 13 de novembre 2016): una nit d’hotel per a dues persones en un hotel de Roses.

Els requisits per participa-hi són: seguir el canal de la xarxa social d’Instagram: www.instagram/firarosa2016 / www.instagram.com/festivaletpostasol; compartir imatges de fotografies de la postes de sol de Roses i/o del Festivalet Posta de Sol 2016. Els participants han de tenir un perfil d’Instagram en obert (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatges i els usuaris poden participar amb totes les imatges que vulguin, sempre relacionades amb el Festivalet Posta de Sol i la Posta de Sol de Roses.

Ja queden poques setmanes per la celebració del Festival i els organitzadors revelen alguns dels artistes convidats. Destaca la presència de la cantant britànica i youtuber Alexa Goddard, que serà una de les artistes convidades al Festivalet Posta de Sol que es farà a Roses el cap de setmana del 12 i 13 de novembre. Goddard, que té més de 350.000 seguidors al YouTube, va iniciar la seva trajectòria artística musical amb només 14 anys. Des d’aleshores, ha fet múltiples gires pels Estats Units i Canadà amb molt d’èxit. Des del 2010, disposa d’aquest canal al YouTube, el qual durant el 2011 va tenir 11 milions de visualitzacions.

A banda de la presència de Goddard, l’organització també ha confirmat la participació dels artistes Joan Rovira, Rory and the island i Víctor Branch.