oferta cultural de Ca l´Anita de Roses inicia a partir d´aquest mes d'octubre una nou programa de tallers destinats tant al públic infantil com adult. Tallers d'escriptura, d´astrologia, o experiències artístiques i d´introducció a l'art contemporani, són les primeres temàtiques que es tractaran durant els mesos d'octubre i novembre, oferint l'oportunitat d'endinsar-se en el món de l´art i la creació des d´una vessant experimental i lúdica. Les inscripcions per participar a les activitats, totes elles gratuïtes, ja estan obertes.

Amb aquesta nova iniciativa de l'Àrea de Cultura de l´Ajuntament de Roses, s´obre a Ca l´Anita una nova vessant formativa pensada per al públic familiar i adult. La primera de les propostes infantils tindrà lloc el proper dissabte, 15 d'octubre, amb el taller 'Explica´m una història' (d´11.30 a 13.30 h), al qual seguirà una 'Experiència artística' programada per al 29 d'octubre.

Les activitats programades per al públic adult també engeguen aquest cap de setmana, amb les primeres sessions dels tallers d'Astrologia (divendres) i d'Escriptura (dissabtes). Els seguiran els tallers Vols dir que això és Art?, de Fotografia i les activitats familiars Taller de Xocolata, Experiència Artística en Família i Taller de Diorames.