Aquest dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política 'Polònia', dirigit per Toni Soler, tornarà el famós croissant de xocolata. Qui serà la nova víctima d'aquest deliciós i alhora cruel esmorzar?

D'altra banda, el president Puigdemont (Queco Novell) està molt content amb el suport de les diputades de la CUP per a la qüestió de confiança, però es trobarà amb un nou obstacle: el sector crític del seu govern.

El programa també seguirà els nostres polítics durant el primer dia del nou curs polític al Congrés dels Diputats i farà un repàs dels resultats de les eleccions basques i gallegues amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Miquel Iceta (Ivan Labanda). A més, s'endinsarà a la seu de Podem per mostrar la divisió de la formació, que ha comportat conseqüències molt curioses.

Finalment, Antonio García Ferreras (Cesc Casanovas) visitarà el 'Polònia' per analitzar l'actualitat política amb dos nous personatges: el portaveu socialista, Antonio Hernando (David Olivares), i el portaveu del PP, Rafael Hernando (Xavi Serrano). A més, l'Helena Garcia Melero (Gemma Deusedas) tornarà amb els seus consells del 012.