La darrera jornada de la Festa començava amb la kayak experience i una multitudinària resposta al tobogant gegant urbà instal·lat al carrer Enric Serra, una de les novetats d'aquest any. L'entorn de la Platja i de la Mar d'en Manassa s'omplia de gom a gom cap a les deu del vespre per veure els focs d'artifici, però aquests es van haver de suspendre pel risc que representava la tramuntana que feia en aquell moment. El vent, però, no va impedir que es fes el ball de fi de Festa Major, amb l'orquestra Maribel.

Precisament el bon temps havia estat la tònica general de totes les jornades de la Festa Major i la majoria d'actes van aconseguir un volum de participació extraordinari. L'organització calcula que entre totes les activitats d'aquesta edició s'han sumat cap a 20.000 persones.

El regidor de Cultura i Joventut, Rafel López, es mostra molt satisfet de la resposta dels veïns i visitants a l'oferta que oferia la programació d'aquest any i destaca la bona rebuda a les novetats que s'havien pensat especialment des de l'àrea de Joventut, com la gimcana nocturna o el tobogan gegant urbà