El Port de la Selva s'omple aquest cap de setmana d'art al carrer i a diversos espais emblemàtics. Es tracta de la la setena edició de la Mostra d'Art Contemporani "Tramuntanart". Un total de 67 artistes participen enguany a la fira, on es poden veure treballs de fotografia, escultura, pintura però també murals, performances o dansa. Les obres giren entorn de l'experimentació i investigació sobre l'actuació d'aquest vent tan característic a la zona i sobre els efectes que té sobre el paisatge, la fauna o els propis éssers humans.

Enguany, la fira es concentra a la platja d'Aquí (davant de l'Ajuntament), el passeig Mil·lenari i altres espais interiors com la Mar d'Amunt, Cal Nin o la Confraria de Pescadors.

El tret de sortida, precisament, es va fer ahir al vespre amb la inauguració de l'exposició de fotografia de paisatges de tramuntana i postes de sol a l'espai dels pescadors i la mostra col·lectiva d'artistes locals a Cal Nin. Avui a les dotze del matí es farà la inauguració oficial de les obres al carrer amb les presentacions i la foto de grup amb els participants i un recorregut per l'itineri fixat a través d'un fulletó que estarà a disposició dels visitants. Gran part de les obres es podran veure fins al 12 de juny i posteriorment s'editarà un catàleg. La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament i l'ARC en col·laboració amb diverses entitats.