Terrades torna envoltar-se de cireres a la 20a edició de la Fira Mercat de la Cirera aquest diumenge durant tot el dia. Disset productors locals muntaran la seva parada per vendre, al poble, uns 3.500 quilos del producte estrella: "Les cireres primerenques se´ns han fet malbé a causa del mal temps, però per sort tenim una vintena de varietats al poble, i tindrem un bon producte i de bona qualitat" ha explicat l´alcalde, Isidre Felip.

La venda de les cireres estarà acompanyada d´una seixantena de parades d´artesania que durant tot el dia exhibiran els seus articles, al carrer Major i a la plaça Major. També durant tot el dia hi haurà inflables per a la mainada que, un any més, podrà participar en el concurs infantil de pintura ràpida, aportant els seus treballs, des de les 9 del matí fins a les quatre de la tarda. L´alcalde destaca, entre les activitats més populars, l´animació que tindrà lloc a migdia a càrrec del Grup de Percussió Tramuntakada. La programació més tradicional continuarà a les cinc de la tarda amb una audició de sardanes a càrrec de La Principal de Porqueres.

També es manté la ruta gastronòmica Remena´m la cirera!, on participen els restaurants que pertanyen al grup de La Cuina del Vent. Aquests locals serveixen plats on la cirera és l´ingredient protagonista.