Aquest dimecres, 20 d'abril, l'Espai Gastronòmic Platea de Madrid ha acollit la presentació de la Costa Brava i Pirineu de Girona com a destinació cultural, juntament amb la trigèsima edició del programa Festival Castell de Peralada. En el decurs de la presentació s'ha informat a representants d'agències com Pangea, Exclusive Travels, Across Spain, Valesa Cultural Services i Mucho Viaje, sobre el cartell d'actuacions d'enguany al Festival, entre els quals hi ha els artistes internacionals com Seal i Diana Krall, i s'ha anunciat la producció per primera vegada de la mítica òpera Turandot del compositor italià Giacomo Puccini.

Per la seva part, el Patronat de Turisme ha donat a conèixer l'estructuració i promoció de l'oferta de festivals del territori sota la marca Costa Brava Girona Festivals, que compta amb una plataforma web que difon els 80 que anualment se celebren a la demarcació de Girona en el marc de disciplines com ara l'art, el cinema, la música, el còmic, el teatre, el circ, l'humor i la màgia.

Entre els assistents a la presentació hi havia Ferran Mascarell, delegat de la Generalitat de Catalunya a Madrid; Marian Muro, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya; Marta Felip, vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada.

L'acció promocional ha estat organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Castell de Peralada, amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme.