L´Antiga Fàbrica Damm de Barcelona ha acollit aquest dilluns la festa del desè aniversari del programa de sàtira política de TV3 ´Polònia´. La festa ha comptat amb la participació dels imitadors del programa i també dels personatges reals, entre els quals el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. En deu anys el xou ha acumulat 228 hores d´emissió, 4.950 sketchs, 550 personatges encarnats per 58 actors i actrius, 180 números musicals i 136 intervencions de les versions reals d´alguns polítics, periodistes, actors, actrius, cantants i humoristes imitats al programa.

Durant deu anys la creació de la productora Minoria Absoluta, encapçalada pel periodista Toni Soler, ha estat líder de la seva franja ininterrompudament la nit del dijous i sempre entre els tres programes més vistos del dia.

L´acte central de la celebració ha estat l´estrena de ´Desmuntant Polònia´, una producció de TV3 amb la col·laboració de Minoria Absoluta que s´emetrà dijous vinent al canal autonòmic i en què els seus personatges, amb la col·laboració de convidats sorpresa, mostraran la història "mai vista" del programa, segons expliquen els seus responsables. Pablo Iglesias, Artur Mas, Inés Arrimadas, Xavier García Albiol, Anna Gabriel i Miquel Iceta seran alguns dels polítics reals que prendran part en aquest ´Polònia´ especial.