Strenes va inaugurar dissabte la seva edició més exitosa col·lapsant el centre de la ciutat de Girona amb el concert al terrat de Love of Lesbian. Més de 8.000 persones arribades de tot Catalunya van seguir en directe el primer concert que Love of Lesbian oferia després d'un any i mig sense pujar als escenaris per presentar les cançons del seu nou disc 'El poeta Halley'.

Strenes va regalar una fotografia inèdita de la ciutat de Girona, convertint el concert del terrat en una imatge icònica del festival que ningú es volia perdre. Malgrat la inestabilitat meterològica i la coincidencia amb el clàssic el públic no s'ha volgut perdre el tret de sortida d'Strenes que enguany comença amb gairebé el 70% de les entrades venudes.

Tomàs Molina, protagonista de la campanya viral per endevinar el grup sorpresa que inaugurava el festival, va aparèixer per sorpresa dalt del terrat per presentar els Love of Lesbian.A partir d'ara, Girona tornarà a ser l'epicentre musical de Catalunya fins el 24 d'abril, amb actuacions destacades com Sopa de Cabra, Macaco, Quimi Portet, Els Catarres amb la JOAG o Adrià Puntí.