Aquest diumenge, 3 d'abril, se celebra la vuitena Fira de l'Espàrrec del Port de la Selva, una ocasió per gaudir en família de les diferents activitats lúdiques que completen la fira comercial i d'artesania, que tindrà enguany més parades que mai i repartides per tot el poble. Fins ara les parades dels comerciants i de les associacions del municipi s'instal·laven a la zona del passeig, però en aquesta edició es comptarà amb artesans vinguts de fora i l'oferta, que encara està per tancar, ocuparà gairebé tot el poble.

El visitant podrà -a més gaudir de les activitats infantils, com ara tallers de manualitats i tallers d'esports durant tot el dia- visitar l'exposició de receptes de cuina amb espàrrecs de bosc o fer un apropament als còctels d'autor, de la mà del jove del Port de la Selva Gerard Ruiz. Aquest jove geni dels còctels mostrarà per la fira tot el seu enginy i la seva creativitat, també amb espàrrecs com a protagonistes, en una programació pensada per promocionar el poble i els seus productes locals.

Encara hi haurà més activitats, a la una del migdia amb sardanes a càrrec de la Cobla Els Rossinyolets i, havent dinat, la passejada amb els gegants del Port de la Selva, al ritme de les gralles d'Espolla. També, a dos quarts de cinc de la tarda, es lliurarà el premi del VIII concurs de caçar espàrrecs.

El dia es clausurarà amb havaneres amb el grup local Mar d'Amunt, tastant el tradicional cremat del cap de Creus.

Fe d'errates

En l'edició de paper d'aquest dimarts, del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, hi figura per error el cartell de la Fira del 2015. Demanem disculpes als organitzadors i als nostres lectors.