01 de abril de 2016
01.04.2016
L'Empordà
Figueres

'Els homes són de Mart i les dones de Venus' arriba a la Cate

Una hilarant i divertida adaptació teatral del llibre d'autoajuda més venut de la darrera època sobre les relacions entre homes i dones

01.04.2016 | 10:06
Jordi Díaz fa un divertidíssim monóleg

Arriba l'adaptació teatral del llibre d'autoajuda més venut de la darrera dècada i el més popular sobre les relacions entre els dos sexes, entre marcians i venusianes, aquest divendres a la Cate de Figueres (21.00 hores). L´adaptació teatral del best-seller de John Gray ha anat a càrrec de Paco Mir i ha estat dirigida per Edu Pericas.

El resultat és una obra igual d´instructiva i ara, a més a més, hilarant. Quin home no s´ha preguntat algun cop perquè la seva dona té necessitat 365 dies l´any de passar hores al telèfon parlant amb la seva mare, fins i tot els dies que acaba d´estar amb ella? Quina dona no s´ha sentit decebuda pel seu marit perquè no li diu "t´estimo" 20 cops al dia? Hem d´entendre que hi ha una raó: "l´altre" no funciona com nosaltres, ell/ella vénen d´un altre planeta! Afortunadament tot té solució, i el públic la podrà trobar, al mateix temps que passa una estona divertidíssima, en aquest espectacle amb un omnipresent Jordi Díaz.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook