Aquest diumenge se celebra la vuitena Fira de l´Espàrrec del Port de la Selva, una ocasió per gaudir en família de les diferents activitats lúdiques que completen la fira comercial i d´artesania, que tindrà enguany més parades que mai i repartides per tot el poble. Fins ara les parades dels comerciants i de les associacions del municipi s´instal·laven a la zona del passeig, però en aquesta edició es comptarà amb artesans vinguts de fora i l´oferta, que encara està per tancar, ocuparà gairebé tot el poble.

Promocionar el poble

El visitant podrà -a més gaudir de les activitats infantils, com ara tallers de manualitats i tallers d´esports durant tot el dia- visitar l´exposició de receptes de cuina amb espàrrecs de bosc o fer un apropament als còctels d´autor, de la mà del jove del Port de la Selva Gerard Ruiz. Aquest jove geni dels còctels mostrarà per la fira tot el seu enginy i la seva creativitat, també amb espàrrecs com a protagonistes, en una programació pensada per promocionar el poble i els seus productes locals.

Encara hi haurà més activitats, a la una del migdia amb sardanes a càrrec de la Cobla Els Rossinyolets i, havent dinat, la passejada amb els gegants del Port de la Selva, al ritme de les gralles d´Espolla. També, a dos quarts de cinc de la tarda, es lliurarà el premi del VIII concurs de caçar espàrrecs.

El dia es clausurarà amb havaneres amb el grup local Mar d´Amunt, tastant el tradicional cremat del cap de Creus.