Peralada celebrarà la Festa Major de Pasqüetes, amb diversos actes per a totes les edats. Un concert, la trobada gegantera i la inauguració de l´exposició Festes i Tradicions peraladenques són les activitats més destacades d´enguany. Els actes de la festa s'obriran aquest divendres a les vuit del vespre, amb la inauguració de la mostra que recull tant anècdotes com fotografies antigues del municipi, al Centre Cultural Sant Domènech.

Jocs de fusta gegants

El dissabte al matí continua la festa amb una bicicletada popular i, tot seguit, els més petits descobriran un farcell de jocs tradicionals amb Jocs de Fusta Gegants. A la tarda, la companyia Fefe i Cia oferirà l´espectacle d´animació Festa a la Plaça. Tot seguit, dins els actes de les jornades Gastronòmiques de La Cuina del Vi, el Centre Cultural Sant Domènec acollirà la Conferència Els Vins dolços de l´Empordà a càrrec de la sommelier i nutricionista Clara Antúnez.

L´endemà continua l´activitat amb la 3a Plantada de Gegants i Capgrossos, que comptarà amb les Colles Geganteres d´Argelers de la Marenda, Banyoles, Fal·lera Gironina, Figueres, Serinyà i la de Peralada, l´Ofici Solemne cantat per la Coral de Peralada, els Balls de Gegants, el Concert de Festa Major, l´Audició de Sardanes i el Ball de fi de Festa Major. Els actes musicals aniran a càrrec de l´Orquestra Maravella. Durant tot el cap de setmana, els més petits també podran gaudir del Parc Multiaventura situat en el Pati de l´Espai jove.