El Festival Còmic continua imparable portant l'humor arreu la ciutat i avui dissabte el riure torna a estar assegurat. Després de l'èxit que va tenir ahir divendres la sessió de risoteràpia al barri del Rally Sud (a la imatge) aquest matí Mari Luz Lurbe, gran professional del riure i del somriure, proposa una nova trobada, a partir de les 11.00 hores, al barri de l'Horta de l'Hospital on s'utilitzaran de nou els principis de la intel·ligència emocional, l´humor, el somriure, el riure, el pensament positiu i diverses tècniques de relaxació perquè tothom gaudeixi plenament. L'èxit està assegurat.

A la tarda l'humor tornarà a ser protagonista a l'Espai Citroën de la plaça Catalunya on actuarà la Companyia Kadavresky, a les 17.00 hores. Per un dia el surrealisme a Figueres no serà patrimoni d'una sola figura: la Compagnie Kadavresky s'encarregarà de sorprendre, meravellar i fer somniar els espectadors. 'L'effet escargot' demostrarà el que es pot fer en escena amb unes quantes totxanes, uns esquís, una guitarra, sis pilotes, un clarinet i tones i tones de fantasia.

I per acabar la jornada, la proposta del Teatre Jardí promet. Això d'un paio davant d'un micròfon fent riure el personal s'ho van inventar els americans. I, com la coca-cola, va fer fortuna arreu del món. Alguns sabran de què parlem si esmentem el 'club de la comèdia'. Al Festival Còmic en diem 'Humor de micro', una nit dedicada a monologuistes de primera divisió. En l'alineació, el gadità Alex O'Dogherty, un dels grans monologuistes espanyols, creador de l'espectacle The Hole 2, magistral actor de televisió (Camera Café, Doctor Mateo), de teatre, músic. José Corbacho: actor que es va començar a fer famós amb La Cubana, showman televisiu en moltes produccions d'El Terrat, director de cinema. En Peyu, l'humorista català més ràpid, nostrat, jove, malparit. I l'uruguaià Godoy, que ben bé podria ser el pare de tots ells, tan astut i intel·ligent per vell com per diable.