Després d'un tret de sortida espectacular amb la gala inaugural de dijous, el Festival Còmic continua divendres omplint el Teatre Jardí d'humor internacional i de qualitat amb un espectacle pensat per al públic familiar. Arriba l'espectacle de Julien Cottereau, un artista francès que als seus 46 anys ja ha guanyat els premis teatrals més importants del seu país (Molière, Beaumarchais, SACD); ha voltat món amb projectes tan diversos com ara l'espectacle 'Saltimbanco' del Cirque du Soleil, l'ONG Clowns Sans Frontières o els muntatges propis 'Imagine-toi' o 'Lune Air'. És també mil coses més: actor de cinema, de televisió...'Imagine-toi' és una obra mestra que fa deu anys que meravella espectadors de tot arreu.

El mateix divendres, a l'espai Citroën de la plaça Catalunya, actua a les cinc de la tarda Pep Plaza. Quan Pep Guardiola va marxar del Barça a Pep Plaza no paraven de demanar-li a qui imitaria a partir d'aquell moment. 'I ara què?' va sorgir com a resposta a aquella pregunta, una resposta que encara dura. Amb un catàleg de més de 60 imitacions que es van renovant segons l'actualitat, 'I ara què' és un espectacle infinit per a veure una i mil vegades.

Aquest primer actor de populars programes televisius com 'Polònia' o 'Crackòvia' domina a la perfecció l'art de la imitació; sap calcar fidelment les actituds corporals i els esquemes mentals dels personatges públics que es proposa. I tot per a acabar fent bona crítica del propi personatge i el seu entorn.

Les propostes no acaben aquí i dins les activitats paral·leles del Festival tinrà lloc al barri del Rally Sud, divendres al matí, una sessió de risoteràpia a càrrec de Mari Luz Lurbe, una professional del riure i del somriure, una activista que porta vint anys fent riure a la gent. La sessió que ens proposa és una experiència de grup on s'utilitzaran principis de la intel·ligència emocional, l´humor, el somriure, el riure, el pensament positiu i diverses tècniques de relaxació.