Arriba aquest dimecres als cinemes l'esperada pel·lícula de superherois 'Batman v Superman: El amanecer de la justícia', dirigida per Zack Snyder, qui ja s'ha posat al capdavant d'adaptacions de personatges i històries de còmics de superherois com '300', 'Watchmen' o 'El Hombre de Acero'. En aquesta ocasió, Ben Affleck es posarà a la pell de Bruce Wayne i Batman i Henry Cavill repetirà en el paper de Superman. Aquest dimecres també s'estrenen la cinema les comèdies 'O los tres o ninguno' i la segona part de 'Mi gran boda griega' i la pel·lícula japonesa 'Nuestra hermana pequeña'.

El nou film de superherois continua presumiblement després dels fets de 'El Hombre de Acero'. Davant el temor de les accions d'un desenfrenat Superman, el vigilant de Gotham City Batman decideix enfrontar-se a ell. A la vegada el món es debat sobre quin tipus d'heroi necessita realment. És en aquest moment quan els dos personatges estan en guerra, que apareix una nova amenaça que posa en perill la humanitat.

A més de Ben Affleck i Henry Cavill en els papers protagonistes, els acompanyen en el repartiment Amy Adams en el paper de Lois Lane, Jesse Eisenberg com Lex Luthor, Diane Lane com Martha Kent, Jeremy Irons com Alfred i Gal Gadot al paper de Wonder Woman /Diana Prince. Snyder es el director de la pel·lícula a partir d'un guió escrit per Chris Terrio y David S. Goyer, basat en els personatges de DC Comics, incloent a Batman, creat per Bob Kane i Bill Finger, i Superman, creat per Jerry Siegel i Joe Shuster.

Aquesta setmana també s'estrena 'Resucitado' dirigida per Kevin Reynolds i protagonitzada per Cliff Curtis, Tom Felton, Joseph Fiennes, Peter Firth, María Botto i Leonor Watling. Un film d'acció i drama que se centra en l'èpica història bíblica sobre la resurrecció explicada des dels ulls d'un no creient. Clavius (Joseph Fiennes), un poderós militar romà i el seu ajudant Lucius (Tom Felton), han de resoldre el misteri sobre què li va passar a Jesús les setmanes posteriors a la seva crucifixió per combatre els rumors que ha ressuscitat.

Arriba als cinemes la segona part de la comèdia 'Mi gran boda griega' dirigida per Kirk Jones i produïda entre d'altres per Tom Hanks. Escrita per Nia Vardalos, qui també encapçala el repartiment composat pels actors de l'entrega anterior, la pel·lícula dóna a conèixer un gran secret dels Portokalos, que reunirà a tota la família per una altra boda grega, encara més gran que la primera.

'Nuestra hermana pequeña' és un drama japonès dirigit per Hirokazu Kore-eda, que tracta sobre tres germanes, Sachi, Yoshino i Chika, que comparteixen casa a la ciutat de Kamakura. Al morir el seu pare, al que no han vist en 15 anys, les tres viatgen al camp per assistir al seu enterrament i conèixer a Suzu, la seva tímida germanastra. No tarden a agafar-li estima i la conviden a viure a la ciutat.

La comèdia francesa 'O los tres o ninguno'

'O los tres o ninguno' de Kheiron i protagonitzada per ell mateix és una comèdia francesa. Nascut en un petit municipi al sud d'Iran, Kheiron relata el destí excepcional dels seus pares, Hibat i Fereshteh, dos joves optimistes, a través d'una comèdia que tracta sobre temes com l'amor familiar, l'entrega i l'ideal de vida en comú. La pel·lícula va estar nominada als premis Cèsar 2016 a la millor òpera prima.