La comarca viu una segona setmana intensa de carnaval i diferents pobles continuen gaudint de la festa. Alguns municipis com Vila-sacra concentra el Carnaval en un sol dia, justament aquest diumenge, i sempre pensant en els més petits. Enguany, l´espectacle carnavalesc l´animarà la companyia Xip Xap a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Aquest és un acte que precedirà una nova edició de la Fira de la ceba i el calçot, un dels moments àlgids que viu el poble durant l´any.

Portbou també ha dedicat tot el cap de setmana a celebrar el Carnaval. I precisament la rua gran serà diumenge al migdia amb la sortida des del Port, Després de la rua, es convidarà a un bon vermut i, a la tarda, hi haurà espectacle per als nens.

A Figueres la tradició del carnaval és escassa però tot i així el barry del Rally Sud ha volgut organitzar una festa. L´associació de veïns organitza també diumenge una festa infantil per celebrar el Carnaval. L´esdeveniment es farà al local de l´associació a partir de les cinc de la tarda amb l´animació de Patri. També està previst que hi haurà concurs de disfresses. Els organitzadors expliquen que es cobrarà una petita entrada de dos euros per família completa i gratis per als socis, "com un petit intent de recordar als veïns la necessitat de fer-se soci, per poder continuar oferint activitats gratuïtes".