Arriba un any més la festa de Carnaval a Peralada on aquest dissabte s´organitza una festa infantil amb xocolatada i una animada desfilada pels carrers del poble. La festa clou el diumenge amb el tradicional ranxo.

L´activitat s´inicia dissabte amb el pregó del Rei Titus i la rua de carnestoltes a la plaça Gran, a dos quarts de cinc de la tarda. A mig camí de la rua es donarà pa amb xocolata a la mainada. Tothom està convidat al ball de disfresses, que comença a les sis de la tarda, al centre social, amenitzat per la Disco Mòbil Diverfesta.

La gresca carnavalesca continuarà el diumenge amb la celebració del ranxo, també al centre social, a partir de les dues del migdia. El preu és de dos euros per persona i cal dir que l´aforament és limitat. Per assistir-hi s´ha de portar plats, coberts i un complement de disfressa.

Tothom que vulgui pot col·laborar en la preparació del Ranxo. La concentració és a les deu del matí. I qui només vulgui venir a degustar-lo pot comprar els tiquets fins al dia 5 de febrer. Les inscripcions es poden fer prèviament al Centre Cultural Sant Domènec.