Aquest dissabte, a les 21.55, els 10 cors seleccionats comencen la lluita per convertir-se en els guanyadors de la tercera temporada.

Després de dues setmanes en què s'ha vist el càsting final del programa, els 10 cors seleccionats ja estan a punt per començar el concurs com a tal. Els participants seran: Jarks, Veuscomsí, Giovinetto, TNT, Wimen, Estoc de Veus, Quartet Mèlt, Melòdics, 4 18 i Còctel.

Demà es veuran les primeres actuacions a l'"Oh Happy Day" i començarà la feina més complicada pel jurat format per Chenoa, Roger Coma i Daniel Anglès. Els 'coachs" Gerard Ibáñez (Deudeveu), Michèle Alderete (Ol'Green) i Marc Sambola (Amarcord) ja han començat la seva feina i se'n veuran els primers resultats.

Igual que en les dues temporades anteriors, el programa s'obrirà amb una espectacular interpretació de la cançó 'Oh Happy Day' a càrrec dels 10 grups participants.

Pels dos programes de càsting van passar un total de 19 cors i grups vocals. Els 10 triats afrontaran aquesta tercera temporada, que s'acabarà amb una final en directe amb la votació del públic. El premi pel qual lluiten els cors és una gira per diverses ciutats europees.