Comerç Figueres treballa constantment per crear noves accions pel propi sector comercial o pel conjunt de la destinació donant suport a esdeveniments de referència a la ciutat o bé creant-ne de nous. Una de les activitats més ben valorades l'any anterior i que es pretén donar continuïtat per a millorar i incrementar la importància de l'acció és el Comerç Fashion Day Figueres.

Aquest dissabte, 26 de setembre, Figueres i la seva Rambla en particular s'omplen de moda amb una nova edició del Comerç Fashion Day Figueres. Aquest espai es convertirà en un gran aparador comercial de la ciutat amb una nova edició del Comerç Fashion Day Figueres que organitza l'associació de comerciants Comerç Figueres i l'agència i escola Piùbella Models, amb el patrocini de Garatge Sala. Per segon any consecutiu, aquesta serà la desfilada de moda tardor-hivern de referència de la ciutat i comptarà amb destacades firmes comercials ubicades a Figueres.

Comerç Figueres inaugura la tardor apostant novament per la moda dels establiments comercials de la ciutat i el dissabte 26 de setembre, a partir de les 17 h, omplirà la Rambla de tendències, colors i activitats. Després de l'èxit de la primera edició, l'associació de comerciants aposta novament per convertir el centre de la ciutat en un gran aparador de carrer amb desfilades d'establiments comercials figuerencs.

El Comerç Fashion Day Figueres es posa en marxa a les 17 hores a la Rambla, amb tallers d'imatge, estilisme i assessorament a càrrec de la bloguera i personal shopper Roser Collell. També hi haurà activitats infantils paral·leles amb la col·laboració d'Imaginarium Figueres per tal que l'esdeveniment aculli també tots els públics i els infants hi puguin participar.

I les tendències en moda tardor-hivern es podran veure en les dues desfilades que acollirà la passarel·la instal·lada a la mateixa Rambla de Figueres. La primer desfilada començarà a les 18.30 h i comptarà amb les firmes United Colors of Benetton, Qüest Urban Store, October, Casals Promise, Seisu, Lacoste, Norbet Font i Tamaris. Després d'una pausa amb un espectacle a càrrec de l'Escola de Dansa Marta Coll a les 19.45 h es posarà en marxa la segona desfilada on mostraran les seves tendències els establiments figuerencs United Colors of Benetton, Qüest Urban Store, Casals Promise, October, Escot, Seisu, Norbet Font i Tamaris. Les models de Piùbela Models lluiran fantàstiques gràcies a l'estilisme de 9look estilista per­ruqueria unisex i Etyam Salon&Spa de Figueres.

Amb el Comerç Fashion Day Figueres, l'associació Comerç Figueres segueix apostant amb noves activitats per dinamitzar el comerç de la ciutat apostant per les compres de proximitat i contribuint decididament a fer que la capital de l'Alt Empordà sigui una shopping city de referència.