El diumenge 11 d'Octubre a les 12:00 del migdia a l'Espai Cultural la Ciutadella de Roses ens espera la visita "Defensem la Ciutadella. Setges i Fortificacions." amb l'entranyable personatge, Luís Pizaño, l'enginyer militar encarregat del primer projecte de construcció de la Ciutadella de Roses, que mai es dugué a terme.

"Defensem la Ciutadella. Setges i Fortificacions" és una visita guiada teatralitzada a la Ciutadella de Roses que transcorre pràcticament a l'espai exterior del recinte i en la qual els visitants recorren la muralla de la Ciutadella en companyia de l'enginyer militar Luís Pizaño vingut del segle XVI. Aquesta visita, que se sol fer les nits d'estiu i que té molta audiència, es farà al migdia de l'11 d'Octubre en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. Es tracta d'una visita familiar, on s'analitza la construcció de la Ciutadella com a fortificació militar amb el toc d'humor aportat pel peculiar personatge que ens acompanya. La visita conclou amb un tastet per a tots els assistents.

El preu de la visita és de 10 € per persona i pels menors de 7 anys és gratuïta. Per fer la reserva de l'activitat hem de trucar a la Ciutadella al 972.15.14.66 o enviar un correu electrònic a patrimoni@roses.cat.