Aquest dissabte, 12 de setembre, a les 22.00, una edició especial del programa 'Oh Happy Day', presentat per Eduard Farelo i amb la participació de les cares conegudes de la nova temporada, desvelarà la programació de TV3.

L´actor Eduard Farelo farà de mestre de cerimònies i presentarà una versió molt especial de l´'Oh Happy Day', que acostarà les novetats de la temporada als espectadors, amb sorpreses tant a dalt com a baix de l´escenari.

Els protagonistes de la gala seran els professionals de TV3, que passaran pel plató fent papers que fins ara no havien interpretat. L´objectiu és connectar amb l´audiència per agrair-li d´una manera especial la confiança que durant els últims cinc anys ha dipositat en TV3, i l´ha convertida en líder d´audiència.

Les actuacions musicals i l´humor seran el fil conductor de la vetllada de presentació de la nova temporada, amb programes emblemàtics que es renoven per seguir-se consolidant, com ara 'Els matins', 'Divendres' o 'El foraster'. I també amb noves apostes que ben aviat formaran part de l´imaginari televisiu dels espectadors, com 'Catalunya Experience', 'Economia en colors' o la sèrie 'Merlí'.

Tot plegat, amanit amb la nova imatge de TV3, que reforçarà la interacció entre els espectadors, des de casa, i la cadena.