Helena Garcia Melero i Espartac Peran començaran la nova temporada junts des del plató per donar la benvinguda als telespectadors.

A la taula d´actualitat es repassaran els fets més destacats de l´estiu amb Tian Riba, Sebastià Serrano, Rafel Nadal, Manel Manchón, Xavier Torrens i Núria Ribó.

Després de la taula, l´Helena saludarà Anna Boadas, Marta Carreras i Pere Mas, que parlaran de les seccions que continuarem fent. També presentarà algunes de les cares noves que s´incorporen aquesta temporada, com Bibiana Ballbè. La seva secció es construirà a partir de les aportacions dels espectadors, i llançarà el primer tema perquè la gent comenti el que li suggereixi: 'Com et veus d´aquí 10 anys?'

Pedro Pardo seguirà la nova temporada de l´'Oh Happy Day' amb Elena Gadel i Pep Blay. Dolors Boatella, un altre dels noms que s´incorpora a 'Divendres', presentarà un resum de tot el que hagi passat a través de mems, fotomuntatges que circulen per la xarxa i dels quals ella és un nom de referència.

Espartac Peran es traslladarà a la plaça de la Catedral de Barcelona, des d´on es faran les 'Paraules en ruta', amb Màrius Serra. En aquesta primera secció de la temporada, els acompanyarà Pau Vidal, guionista i escriptor, i Xavier Cordomí, director del centre cultural Casa dels Entremesos. A més, és la Setmana del Llibre en Català, i Oriol Soler parlarà amb Montse Ayats, la directora, i també entrevistarà la jove bloguera Marta Bonet.