Mrs Brownie és un espectacle musical en què el Teatre Nu i la Laura Guiteras han decidit sumar esforços per a enriquir-se mútuament. La companyia s'endinsa per primera vegada en el món del teatre musical, i ho fan acompanyats d'una de les actrius i cantants més interessants del país: la Laura Guiteras. La proposta es presenta aquesta tarda (19.30 hores) al Festival de Cadaqués, en una de les propostes gratuïtes, al Portitxó

"Mrs. Brownie" ens presenta la història d´una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entrenyable pianista, i d´una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l´èxit més esclatant.

A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat "Mrs Brownie" mirarà amb tendresa i humor la humanitat d´algú que, després de ser considerat un mite, ha d´afrontar el seu final com qualsevol altra persona.