L'èxit del casal naturalista del mes de juny ha dut el Parc Natural de Cap de Creus a obrir inscripcions de nou per al setembre. El Casal es durà a terme a Mas Caials, un espai de l'òrgan gestor del parc situat a Cadaqués, molt adient perquè els infants d'entre 4 i 12 anys prenguin contacte amb la natura i descobreixin els valors naturals que amaga el Cap de Creus.

El casal vol fomentar també el valor de l'educació lenta, lliure i autònoma, on l'experimentació, el respecte als ritmes d'aprenentatge i la motivació de cada nen són la base per a assolir i consolidar els aprenentatges. L'objectiu doncs és proporcionar als més menuts l'oportunitat d'establir contacte d'una manera vivencial amb la natura durant uns dies d'estiu.

El Parc Natural de Cap de Creus, en col·laboració amb La Copa SCCL, organitza aquest Casal des del 31 d'agost fins al 10 de setembre.

S´hi duran a terme sortides a l'entorn per conèixer les arts de pesca i els pescadors, les plantes més característiques de la costa, les algues, esponges i altres animals que viuen amagats a l'aigua i a les roques. Totes les activitats han estat pensades per despertar en els infants l'interès pel món que ens envolta i allunyar-los per un temps del món virtual.

Aquest Casal ja s'ha dut a terme, amb molt d'èxit, durant la Setmana Santa i el mes de juny, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cadaqués. La valoració de les famílies ha estat molt positiva. L'horari del Casal serà de 9 a 17 hores, amb la possibilitat de dinar el que els infants portin de casa.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 29 de juliol