Dissabte, primer dia de la festa a Sant Pere Pescador, hi haurà un concert gros, molt pensat per a un públic jove a partir de dos quarts d'onze de la nit. Es farà al Parc del Riu, escenari indiscutible de l'estiu a Sant Pere, i hi actuaran els grups Xàkara, que té un extens repertori amb ballables d'ara i de tota la vida, i música actual; Hotel Cochambre, amb les seves versions, que actuaran a Sant Pere uns dies abans de fer-ho a la Sala Luz de Gas de Barcelona. La nit la clourà el dj Toni Cors.

La música seguirà diumenge amb la tradicional trobada de corals on es podran escoltar les veus de la formació local Les Veus del Fluvià i el cor convidat Som i Serem de Viladecans. A la tarda, seguirà el vessant més tradicional amb una audició completa de sardanes amb Els Rossinyolets.

Cloenda musical

L'apartat musical es clourà dilluns, diada del patró, amb sardanes, un concert i un ball amb la cobla-orquestra Costa Brava, una formació ja habitual de la festa major de Sant Pere.

La festa inclou altres activitats diumeng com ara l'animació infantil a càrrec de Jordi Tonnietti i festa de l'escuma diumenge a les cinc de la tarda o l'audició de sardanes a partir de les set.