TV3 ha fet públic aquest dijous diversos canvis al capdavant d'alguns dels seus programes principals en vistes a la propera temporada. Xavi Coral serà el presentador de la nova temporada del '.CAT', que fins ara conduïa Ariadna Oltra, que passarà al 'TN migdia', acompanyada per Carles Prats. Helena Garcia Melero presentarà 'Divendres', mentre que Núria Solé s'ocuparà de la segona franja d''Els matins'. Al canal informatiu 3/24, Xavier Graset serà el nou presentador del programa de debat. Amb aquests moviments de professionals, la cadena busca impulsar i fer evolucionar diferents franges d'informatius i entreteniment per afrontar nous reptes de cara a la temporada 2015-2016.

Xavi Coral presentarà a partir de la tardor '.CAT', un programa que serà més divers en els temes a tractar i guanyarà en ritme i flexibilitat. Helena Garcia Melero presentarà 'Divendres', juntament amb Espartac Peran, per tractar temes d'actualitat i també l'entreteniment.

Per la seva banda, Ariadna Oltra, que ha estat al capdavant del '.CAT' en la seva arrencada aquestes dues darreres temporades, passarà a conduir el 'TN migdia', al costat de Carles Prats.

Núria Solé presentarà la segona part d'Els matins' al costat de Lídia Heredia, que continuarà conduint la primera part del programa.

Nous formats i franges al 3/24

El periodista Xavier Graset dirigirà i presentarà el programa de debat al canal 3/24 a partir de la nova temporada 2015-2016. El programa de debat polític s'avançarà una hora, per emetre's de 22.00 a 23.00, en una franja de 'prime time'.

El que fins ara n'és editor i presentador, Agustí Esteve, passarà a ser cap del 3/24 per liderar una renovació del canal informatiu, amb nous formats i noves franges per accentuar-ne la personalitat.