Diumenge, a partir de les 16.35, TV3 oferirà un nou capítol del programa d'humor 'APM? Extra', en què els Venga Monjas tornaran a posar a prova la intel·ligència de l'espècie humana amb un nou test d'actualitat.

Notícies falses o notícies reals? Una setmana més, els Venga Monjas posaran a prova la intel·ligència de l'espècie humana amb el seu test d'actualitat. És veritat que Kim Kardashian publicarà un llibre amb les seves 'selfies'? És cert que el Barça i el Dépor es jugaran l'últim partit de lliga al Monopoly? Aquestes i altres qüestions quedaran resoltes a l''APM? Extra' d'aquest diumenge.

A més, durant el programa, es podrà veure un capítol especial d''Españoles por el mundo', amb els millors ambaixadors que ha trobat l''APM? Extra'. També, es descobriran els perills de jugar amb foc a la televisió i que Cristina Pedroche, abans de fer 'Pequín Express', va fer moltes altres coses, i no totes bones.

I al 'Minut de glòria' els espectadors podran conèixer el primer fuster DJ de la història.

Tot això i molt més, en un programa de 35 minuts, amb el bo i millor de la televisió i el ritme habitual de l''Alguna Pregunta Més?'.